Излагация! Не е истина в какъв гаф хванаха първата дама на държавата (СНИМКИ)

Десислава Радева

Пореден моден гаф допусна президентшата Десислава Радева при срещата на мъжа й Румен Радев с индийския президент Рам Натх Ковинд и съпругата му. Докато откриваха паметник в чест на легендарния водач на индийското движение за независимост Махатма Ганди, Радева не съобрази, че е с доста оскъдна пола и кръстосвайки краката си, лъснаха доста интимни части от тялото й. Прекалено късия тоалет й изигра лоша шега, но тя повече от 20 минути не се усети, че половината присъстващи зяпат баджаците й.

Вчера, освен с нов модел стил с по-къси одежди по примера на Бриджит Макрон, Деси Радева вече и с доста по-руса коса. Вече дори няма спомен от червените й коси, поддържани с боя от магазина преди избирането на мъжа й за държавен глава.

Радева се доверява само на професионалист – коафьор, който редовно се грижи за прическата й. Там забележки няма, но върху тоалетите й трябва доста да се поработи. По препоръка на не един и двама модни специалисти, Радева вече носи затворени обувки на официални събития, което е плюс за нея. Само преди година тя не се съобразяваше с факта, че отворени обувки са напълно недопустими на важни събития.

Време е обаче и да забрави за стила на Бриджит Макрон и нейните минижупи, тъй като не е прилично да се виждат срамотиите по време на официални събития.

„ПИК“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ