Станаха ясни предсмъртните думи на убитата Венета, секунди преди пожарникара да я застреля! Ще ви побият тръпки…

Убийство Самоков

„Застреляй ме, но няма да дойда с теб“. Това казала Венета Николова на Иван Льомов в последния им разговор по телефона, когато той ѝ заявил, че идва да я прибере. Николова му казала, че няма да мръдне от къщата на родителите си. Тогава Иван я заплашил, че ще я застреля. „Добре, но няма да убия само теб, а всички“, ядосал се пенсионерът, пише „Телеграф“.

Припомняме, че пенсионерът изпълни заканата си. Бившият пожарникар Иван Льомов застреля жена си, сина ѝ – 12-годишният Ивайло и племенникът ѝ Методи, на 15 г.

В ранния следобед Венета се прибирала от пазар. Ходила да купува неща за първия учебен ден на 12-годишния си син Иво, който е от предишния ѝ мъж. Момчето било в двора на къщата върху АТВ. Вътре в къщата бил 15-годишния Методи, племенник на Веренета, който играел на лаптопа, както и по-малката му сестра.

„Застрелял е първо Венета с няколко изстрела. Тялото ѝ остана да лежи 5 часа на улицата. След това стреля по Иво, който беше на АТВ-то. Методи чу викове и стрелба и излезе да види какво става – уби и него“, разказаха приятели на мъртвите деца. Според хората от махалата пожарникарят убил бившата си жена с 6-7 изстрела, а децата само с един куршум.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ