Най-голямата звезда от „София ден и нощ“ влиза във ВИП Брадър

вип брадър

Актьорът Кристиан Кирилов, по-известен като Митака от „София дени и нощ“, влиза в къщата на ВИП Брадър тази неделя. Продуцентите са предложили тлъст хонорар на младия плейбой, издават хора от екипа, пише blife.bg.

Участието на мускулестия мачо със сигурност ще качи рейтинга на шоуто до небесата, убедени са в светските среди. Неговата мисия вероятно ще бъде да провокира представителките на нежния пол с чар и мускули.

Името на Кирилов нашумя в последните години около телевизионната поредица “София ден и нощ”. В сериала персонажът му Митака се утвърди като най-харесвания сред публиката. Не случайно именно той издуха едни от най-добрите родни актьори и беше обявен за любим актьор на Нова телевизия.

През новия сезон събитията в Къщата ще се случват според волята на жените, а съквартирантите ще изпаднат в ситуации, които надхвърлят и най-смелите им фантазии за преживяването, наречено „ВИП Брадър”. Матриархатът в ефира ще разбие всички клишета и ще надхвърли всички очаквания тази есен.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ