Арестуваха тайнствения изнасилвач! Извергът се изгаврил брутално с 3 момичета

Полиция и лента

43-годишният Николай Паскалев е арестуван при съвместна акция на прокуратурата и ОДМВР-Бургас. Срещу лежалия в затвора столичанин са повдигнати обвинения за брутални престъпления – отвличания, изнасилвания и грабежи на три млади жени в района на Слънчев бряг.

Това стана ясно на извънреден брифинг с участието на административния ръководител Любомир Петров, зам.-апелативния прокурор и говорител при Апелативна прокуратура Йовита Григорова, административния ръководител на Окръжна прокуратура Бургас Георги Чинев и директор на ОД на МВР старши комисар Калоян Калоянов.

„Периодът на престъпленията обхваща цялото лято, възможно е да има и други деяния. Първите два случая ги е държал няколко часа в гориста местност. В Приселци е държал жена от след обяд до другия ден“, каза Любомир Петров.

Жертвите на Николай са жени на 22, 24 и 25 години, занимаващи се с проституция. Зверствата са извършени край Ханска шатра, където те продавали плътта си. Две от тях са отведени в гориста местност, където били изнасилени. Третата пък е връзвана със свински опашки и изнасилена в гората край село Приселци. На следващия ден е отведена с маска на главата в село Старо Оряхово.

„Престъпленията са извършени с изключителен цинизъм, граничещ с нечовешкото. След деянията са снимани личните карти на жертвите. Те са били заплашвани, че ако проговорят, ще претърпят, меко казано, неприятни последици върху себе си“, заяви прокурор Чинев.

След зверствата една жертвите дори е карана да изчисти цялата къща, където се гаврили с нея. В момента се издирва съучастникът на Николай Паскалев.

„Разплитането започна от предния случай. Направихме много добра организация и извършителят беше задържан на място. Отвратително деяние. Предупреждавал ги е да не сигнализират в полицията“, отбеляза старши комисар Калоянов.

„БЛИЦ“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ