ПОТРЕСАВАЩО! Цветана Манева лъсна в новия чалга клип на Азис – актрисата брани джендъри и гейове

Заснемане

От броени часове артгилдията е разтърсена и потресена – вечно лансираната по медиите като мъдрец, същински философ и едва ли не народна съвест актриса Цветана Манева има главна роля в новия клип на краля на чалгата Азис „Позна ли ме?”.

Отсега знаем оправданието – тя подкрепя социалните послания, отправени във видеото, което при това било заснето естетски. Сред галерията от образи в него се забелязват хомосексуалисти, аноркесичка, лесбийки и пр. на фона на здрави маанета. Ясно е – да защитим т. нар. различни, да живее джендъризмът!

Самата Манева е цялата в черно, фатализъм дебне отвсякъде, а накрая актрисата дръпва обобщаващ посланието монолог, говорейки с глас като от преизподнята:

„Човешката природа е жестока към всяка чужда грешка. Различните са тук, не са измислени. И кой реши, че те са грешка. Кой? Отхвърляме ги, обругаваме ги. По тях крещим. Защо? Простаци ли сме? Невежи? Зли ли сме? Или сме жестоки хора, забравили, че са добри”.

„Това е дъното. Цветана Манева в чалга! Какво доживяхме! – коментират скандализирани в артгилдията. – Достолепната Цеца да легитимира Азис. Това си е позор!”.

На фона на новото амплоа на 74-годишната актриса упрекваните в тв халтура звезди, ангажирани с реклами и лотарии като Захари Бахаров, Любо Нейков, Асен Блатечки и др. направо изглеждат невинни като сълза.

„ПИК“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ