Миню Стайков с палат за милиони – запасил се с оръжие за война, ето какви съкровища крие в дома си алкохолният император (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Миню Стайков

В невероятен лукс живее алкохолният бос Миню Стайков. Зад огромните зидове на имението му се крие палат за стотици милиони и това, ако не се включва автопарка, който е наистина внушетелен.

По всичко личи, че Стайков старши и приятели му Бенчо Бенчев са големи почитатели на автомибили от марката „Ролс-Ройс“. Стайков старши има цели два, за разлика от „бедния“ му другар и бивш общински съветник от БСП, който може да се похвали само с един.

Внушетелен е и оръжейният арсенал на собственика на „Карнобат“. В дома си той има пушки, бойни патрони, арбалет и куп други хладни оръжия, на които може да завиди всеки почитател на оръжията.

Както агенция ПИК съобщи Миню Стайков е в ареста за участие в организирана престъпна група след ударени складове за производство на цигари без бандерол. Синът му Стайко Стайков пък се издирва с Европейска заповед за арест. За момента не е ясно къде се укрива.

Припомняме, че само преди дни спецпрокуратурата удари бившите сватове на Стайков, Ветко и Маринела Арабаджиеви, които и до днес се издирват. Синът им Вълчо Арабаджиев пък бе пуснат срещу гаранция от 20 хиляди лева.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ