Идиотия на макс! Батка с джип BMW засече линейка, преби мъж с инсулт и жена му, а след това избяха (СНИМКА)

1536312782-110824-660-370

Полицията в Пловдив проверява случай, при който шофьор на джип е набил двама съпрузи след серия от засичания на пътя.

Случаят е от 5 септември и според очевидци агресивният шофьор първо ударил жената, а след това и мъжа, който бил превозван в линейка с диагноза инсулт.

Инцидентът беше огласен в социалната мрежа Фейсбук с призив да бъде открит шофьора на джипа. Синът на пострадалите мъж и жена разказва, че на 5 септември 2018 г. линейка е взела баща му, който бил транспортиран от Велинград до Пловдив след изкаран преди дни инсулт. Майката на момчето се качила на семейния автомобил и следвала медиците, които разпоредили двете коли да се движат бавно и внимателно.

В Пловдив на кръстовището на Захарна фабрика джип BMW се вредил между линейката и семейния автомобил. Съпругата на болния мъж опитала да се предреди пред джипа, което ядосало шофьора му. Той я засякъл, след което излязъл от автомобила и нанесъл на жената удар с юмрук. Свидетел на случката става и болния мъж, който вижда всичко през прозореца на линейката. Въпреки слабото си физическо състояние, той успява да отвори вратата на линейката като се опитва да защити съпругата си. В резултат шофьорът на BMW-то напада и него.

От шока болният мъж припада, а биячът напуска мястото на инцидента.

„Свързвам се с вас с надеждата, че някой буден гражданин ще се отзове и помогне да намерим въпросният господин от грозната случка, която стигна до мен. Става въпрос за моя близка приятелка и нейните родители. Ако някой е видял, чул или знае нещо повече, което би било от полза, моля да се свърже с мен на лично съобщение. Благодаря!“, пише жена в социалната мрежа.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/kriminalni/prostashchina-plovdivchanin-s-dzhip-bmw-zaseche-lineyka-nabi-mzh-s-insult-i-sprugata-mu-a-posle-izbyaga-snimki_news625465.html

„БЛИЦ“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ