Истински лукс! Вижте как ще изглежда Къщата на „ВИП Брадър“

1001

Уникални снимки от интериора на Къщата на „ВИП Брадър“ се появиха в мрежата.

Вътрешността на бъдещия дом на 14 родни звезди се пази в абсолютна тайна до началото на шоуто в понеделик, 10 септември. От фотосите се вижда, че обитателите на постройката в Нови хан ще се радват на невиждан лукс.

Тази година в дизайна на помещенията преобладава дървото, а басейнът, макар и по-малък от предходни години, отново ще бъде любимото място за седенки на звездите. От екипа на формата издават, че приятни или не чак толкова изненади ще посрещнат героите на „ВИП Брадър“ 2018 в спалнята и двора.

Очаква се в понеделник прага на най-одумваната къща у нас да прекрачат Ева Найденова от „Тоника“, враговете Нора Недкова и Валентин Кулагин, които участваха и в „Черешката на тортата” и вдигнаха рейтинга до небесата, малолетната певица Сузанита и нейните родители — фолк легендата Орхан Мурад и съпругата му Шени, мъжът на Гала – Стефан, рапърът Ванко 1, актьорът Веселин Плачков и други.

„ПИК“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ