Извънредно! Софиянец отвлече, изнасили и ограби три проститутки в Слънчев бряг! Арестуваха го…

Насилие

43-годишен мъж от София е обвинен в отвличане, изнасилване, грабеж и малтретиране на три проститутки от района на „Слънчев бряг“. Това съобщи шефът на Апелативна прокуратура в Бургас Любомир Петров, цитиран от Дарик радио. Насилникът извършил трите престъпления в края на юли и началото на август.

Пострадалите жени са 22, 24 и 25 години. Те признали в полицията, че се прехранват, практикувайки най-древната професия.

И трите отвличания станали по пътя „Слънчев бряг“ – Обзор.

В първите два случая е имало и втори извършител, който е в процес на установяване. След бой и заплахи, жените са качени в автомобил, закарани в гориста местност, където са извършени изнасилвания спрямо двете пострадали, както и грабеж на парите и златните им накити„, посочи прокурор Петров.

Третият случай е аналогичен. Жертвата отново била заплашвана и пребита, но при вкарването в колата ръцете и краката й били вързани със свински опашки.

Там извършителят е един по отношение на изнасилванията – Николай Паскалев. Отведена е първо в гориста местност, където е изнасилвана, а след това и в къща в село Приселци, където също е изнасилвана и държана до следващия ден. Освободена е с маска на главата и е отведена до село Старо Оряхово„, разказа прокурор Любомир Петров.

Проведени са необходимите процесуално-следствени действия. Извършителят Николай Паскалев от София е разпознат от пострадалите.

От дома в Приселци са иззети множество вещи, относими към предмета на разследване по делото. Тоест можем да говорим за много сериозна степен на доказване на обвиненията към това лице. Говорим за общо 11 тежки умишлени престъпления – три отвличания, три противозаконни лишавания от свобода, три изнасилвания и два грабежа. Вероятно ще има и още три обвинения за блудствени действия„, посочи апелативният прокурор.

Паскалев е задържан за 72 часа. Предстои да му бъде поискана мярка за неотклонение „постоянен арест“, обяви ръководителят на Окръжна прокуратура Георги Чинев.

Престъпления, извършени с изключителен цинизъм, граничещ с нечовешкото. След деянията техните лични карти са били снимани. Те са били заплашвани, че ако проговорят, ще претърпят, меко казано, неблагоприятни последици върху себе си„, обясни обвинителят.

Сумарно наказанията по различните обвинения могат да доведат до ефективна присъда от 15 години лишаване от свобода.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ