Ексклузивно! Първа СНИМКА на англичанина, който преби зверски инвалид в Слънчев бряг! Водят го с белезници….

Хотели Черноморие

27-годишният английски турист Дани Джеймс Нот всеки момент ще бъде докаран с белезници в Районен съд-Несебър, където ще се гледа мярката му за неотклонение, информира flagman.bg.

Припомняме, че летовникът получи няколко обвинения, след като преди дни вилня в неадекватно състояние в хотел в Слънчев бряг. Около половин час след полунощ срещу четвъртък Дани Джеймс се прибира в стаята си на 5-я етаж, като преди това е вдигнал невъобразим скандал във фоайето на хотела, на рецепционистките и на охраната.

Наложило се да бъде извикана майка му, за да го убеди да се прибере в стаята си.

Докато тя се опитва да го заведе до стаята, държейки го под ръка, двамата внезапно се разминават в коридора с беззащитния инвалид. Без никаква причина Дани Джеймс нанася поредица от удари на възрастния човек, поваляйки го на пода.

Ръководителят на Апелативна прокуратура Любомир Петров обяви, че държавното обвинение ще иска присъда за бруталните изстъпления на Дани Джеймс и увери, че той няма просто да се размине с глоба като шведа Ралф Сундберг.

„Тук са множество деяния и няма как да мине само с глоба, както при шведа. Ще искаме лишаване от свобода. Това са абсурдни действия”, каза Любомир Петров.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ