Ужас разтърси Пловдив! Откритият мъртъв Радослав – без родители и с проблеми с дрогата! Починал е от…

Полиция-3

Откритият мъртъв 33-годишен пловдивчанин в Изгрев дни наред е престоял в апартамента си. Радослав е починал след свръх доза. Съседи на младия мъж са усетили силна миризма, идваща от апартамента му на седмия етаж.

Домоуправителят се е опитвал да влезе в дома на Радо, звънял на звънеца, но без успех. Тогава се е свързал със сестрата на мъжа, която е подала сигнал в полицията, съобщава „Трафик Нюз“.

Вчера сутринта криминалисти и съдебни медици са нахлули в апартамента, където са открили Радослав. Не са открити следи от насилствена смърт, а основната версия е свръх доза.

Хората в блока са потресени от новината. Те разказаха, че Радослав е бил кротък, но некомуникативен. Никога не е правил проблеми на съседите си.

Радослав живеел сам. Има брат и две сестри. Преди много години майка му е починала, а след нея и баща му. Съседите разказаха, че не познават майка му, но пък баща му – Любомир, често бивал забелязан в неадекватно състояние. Той работел като сервитьор в пловдивски ресторант.

Във входа на улица „Преспа” се говори, че бащата на Радослав е починал след жесток побой, а причината – след запои се заяждал и правел проблеми.

Никой от съседите на починалия млад мъж обаче не знаят с какво се е занимавал той. Мнозина споделиха, че до скоро е бил при брат си в чужбина.

Преди време Радослав е имал проблеми с дрогата, но спрял и се лекувал. Докато бил в чужбина също бил „чист”.

„Най-вероятно отново е започнал. Много жалко за младото момче. Дори не поздравяваше, но пък и не правеше проблеми. От скоро си е тук, но си е сам. Сестрите му отдавна не живеят в бащиния апартамент”, коментира живуща в блока.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ