Щерката на Фатик става манекенка! Александра влиза с гръм и трясък в модния бизнес…

Александра Фатик

Голямата дъщеря на убития бос от прехода Фиnип Найденов-Фатик се подготвя  за мащабно модно шоу в САЩ.

Александра Фатик ще се включи и най-вероятно ще дефилира в програмата на Фешън Уийк – Ню Йорк, която стартира тази неделя. За целта дългокраката красавица се е върнала вече у дома си с Щатите, след като прекара поредното щуро лято в България.Александра ще участва активно в уличните  дефилета и в някои от ВИП събитията, които са предвидени в програмата, пише„България Днес“.

„В момента съм в Ню Йорк и работя за една дизайнерка, правим нови дрехи. Аз въртя целия бранд, търся дизайни, ПР, абсолютно всичко. Преди година мъж ме спря на улицата и ми каза: „Искам да работиш за мен“, беше странно, но приех“, разказва Александра.

„В Ню Йорк заминах лятото за ваканция и не се прибрах. Много ми харесва. Сама се издържам изцяло, гордея се със себе си – плащам си наема, плащам си застраховката“, казва още Алекс. Фешън шоуто, което дъщерята на Фатик чака с нетърпение, е едно от най-мащабните отвъд Океана. Тази година сред каймака знаменитости ще има и друг известен българин. Става дума за цигуларя Светлин Радославов-Свет, прочул се като четвъртфиналист в шоуто „Америка търси таланти“. Именно Свет ще открие модните празненства в неделя, като за целта е получил баснословен хонорар.

Седмицата на модата в Ню Йорк е моментът, в който света се обръща към града, който никога не спи. Редица звездни дизайнери, редактори, модели и актриси ще са там, някъде от първия до последния ред на ревютата или в бекстейджа, за да се докоснат до блясъка на новите колекции.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ