Мария Игнатова показа годежния пръстен от Рачков (Снимка)

rachkov-i-mariia-na-meden-mesec-v-turciia-1

Огромен диамантен пръстен блести на ръката на Мария Игнатова от няколко седмици. Според близки до тв водещата бижуто било годежно, а блондинката го получила от Рачков по време на почивката им в Тоскана в края на август. Издайническа снимка на звездата с личния й фризьор потвърждава слуха, че с Митко вече са официално пред сватба.

Комикът най-сетне събрал кураж и паднал на колене пред любимата си пред тесен кръг приятели в италианската вила на Маги Халваджиян, където почиваха. Свидетели на романтичния умилителен момент станали още Джуди Халваджиян, съпругата му, Кремена Халваджиян, Гала и половинката й Стефан, които бурно ръкопляскали и мотивирали Мария да изрече със силен глас заветното „да“. Самият пръстен актьорът купил от български бижутериен магазин, като се изръсил 10 хиляди лева за модел от платина с гигантски камък. Въпреки че преди да се разделят, Рачков и Игнатова бяха двойка в продължение на 8 години, той така и не я опознал достатъчно добре и не могъл да нацели правилния размер на пръстена. За да не го обиди обаче бъдещата булка веднага го сложила на ръката си, но на показалеца, за да не се изплъзва.

Приближени до Митко и Мария издават, че двамата още не крояли планове за сватба, но най-вероятно щели да подпишат в тесен семеен и приятелски кръг, но чак догодина.

„ПИК“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ