Скандално! Разкриха коя е едрогърдата мадама, която си навири формите пред отец Иван (Горещи СНИМКИ)

1536410287-5

Скандални снимки на известния като благодетел отец Иван от Нови Хан разбуниха духовете във Фейсбук. В социалната мрежа цял ден вчера циркулираха два фотоса, на които се вижда как свещеникът е на маса с младо момиче и двамата похапват мръвка, съобщава „Булнюз“. В медиите излязоха различни противоречиви информации за личността на надарената жена, които обаче не бяха верни.

В едни от тях се твърдеше, че това е внучката му, а пък в други се лансираше версията, че е момиче от приюта на отец Иван в село Якимово. Младата дама всъщност се казва Ина Николова. Тя е на 24 години и живее в монтанското село Якимово.

Майка е на 5-годишно момиченце. В Якимово тя има малък семеен бизнес от магазин и барче, който въртят заедно с майка си и сестра си. Бащата на Ина наистина е починал, но тя категорично не е внучка на отец Иван. Никога не е живяла в приюта в селото, но често отделя средства от семейния си бизнес, за да помага на живеещите там.

Снимките са правени в заведението на Ина и са качени на рождения ден на отеца. Имало е още хора в компанията и затова всички в селото са озадачени от негативните коментари в мрежата за едно нормално тържество. След като избухна скандал, кадрите бяха свалени от профила на Ина.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ