Тотално изтрещяване! Калин Терзийски предложи брак на Венета Райкова! Разкри чувствата си публично…

38923591_1067751360048280_506817922023292928_n

Докато на витрините в книжарниците бутат отпред книгите на хора като Криско, а назад крият автори като Достоевски, Терзийски, Милен Русков и Георги Господинов, ще се издавам самостоятелно. Така авторът на романа „Алкохол“ Калин Терзийски представи най-новата си книга.

Кайо, както го наричат в артистичните среди, не скри, че е обиден и сърдит на издателските къщи за отношението към читавите автори за сметка на посредствените. Той посочи, че издателствата прибират почти половината от продажбите, а на всичко отгоре лансират комерсиални хора със съмнителни творчески качества (неотдавна певецът Криско също издаде книга), съобщава столичен вестник.

„Не виждам имена като Петър Чухов по витрините, но за сметка на това виждам корица от Венета Райкова, в която съм влюбен и даже мисля да й предложа брак“, иронично се пошегува Терзийски.

„Сега е модерно да се пише за его, любимата тема на всички фризьорки. Или „Да бъдем себе си“, което за мен е най-новата псувня в България. „Аре, бъди себе си!“. Няма по-обидно пожелание от това“, заяви Терзийски и добави „скромно“: „Мисля, че това е най-доброто, което съм писал досега“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ