Извънредно! Брутална гледка разтърси Средец: Човек виси на бесилото на публично място… (СНИМКА)

Полиция-3

Жестока драма разтърси Средец тази сутрин. Човек с неясна самоличност се е обесил на стадиона и виси на бесилото. Това алармират свидетели, които се натъкнали на ужасяващата гледка, пише „Флагман“.

„Докато се разхождах преди малко в парка – около 10:00 ч., в района на стадиона забелязах суматоха. Бях шокиран, когато разбрах, че човек се е обесил. Открили го други хора, случайни минувачи. Не знам кой е и защо е взел това крайно решение. Допълнителен шок за нас е и мястото, което е избрал. Тук се разхождат майки с колички, деца, които спортуват.

Цял живот ще им остане травмата, ако видят такава ужасяваща гледка“, каза  очевидец. Все още не е ясна самоличността на самоубиеца. Предстои да бъде извършена аутопсия, за да се изяснят точните причини за смъртта.

Междувременно труп е открит и в Созопол. Морето е изхвърлил тялото на поредната си жертва за тази година. Удавникът е забелязан от летовници, които се наслаждавали на последните летни дни по Южното Черноморие.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ