Горещо! Бившата на Фики хвърли всички задръжки и се пусна по зърна от столичен клуб (СНИМКИ)

Джулия

Пайнерката Джулия вече не е моралистката, която бе при дебюта си преди 3 години. Напоследък певицата е също толкова разкрепостена, колкото Камелия, Мара Отварачката и други свои колежки от фолк бранша. Красавицата от Белослав разчита за успеха си на голотии, а на еротиката заложи и при последното си участие в дискотеката на Коцето в Студентски град.

В заведението брюнетката пя по прозрачен тоалет, под който се виждаха неопакованите й в сутиен гърди. Зрителите бяха шашардисани от огромните зърна на циците, които изпълнителката с рождено име Жулиета тикаше в очите им. Някои в публиката дори предположиха, че Джулия е сложила кръгли лепенки на нянките си – не можело чочките й да са хем естествени, хем толкова големи. „Само негърките и бременните имат такива”, коментираха хората.

Красавицата от Белослав вече е доста популярна сред феновете, но още не се е наредила сред най-големите звезди на „Пайнер”. За да влезе в „А” групата на фирмата, тя ще продължи да записва дуети с топ изпълнители, като желанието й е в най-скоро време да направи съвместно парче с Галена. Подобни колаборации ще вдигнат акциите й, твърдят експерти и припомнят, че досега Джулия има копродукции с Анелия и Коцето – „Бръммм” и „Ще ме научиш ли”. Завършилата народно пеене в Котел Жулиета Светланова Митева е открита за чалгата от Фики. Синът на Тони Стораро я вижда в Китен преди няколко години, харесва я и я води на прослушване при боса на „Пайнер”. Затова и днес мнозина предполагат, че Джулия е била интимно близка с младия българо-турски ром, пише „Уикенд“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ