Волен Сидеров хвърли бомбата: Има заговор срещу премиера, хора от ГЕРБ са замесени

волен сидеров 2

Има заговор срещу премиера, като целта е дестабилизация и предсрочни избори. Това обяви на влизане в Министерския съвет лидерът на „Атака” Волен Сидеров.

В този заговор участват НФСБ, хора от ГЕРБ, приближени на Борисов, и част от бившия Реформаторски блок, подчерта Сидеров.

Основният въпрос, който ще поставя, е в качество на какъв съм на съвета – председател на ПГ или не. Това каза още пред журналисти председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров преди Коалиционния съвет в Министерски съвет. „Имаше официална декларация на НФСБ, нямаше официална реакция на ВМРО и на ГЕРБ. Влизам, за да запитам какво точно правя, какъв съм и като какъв присъствам“, коментира той.

„Оставките на министри се подават пред премиера. Той ги приема или не. Аз оставки на министри не приемам и не се занимавам с тях“, посочи Волен Сидеров, цитиран от Фокус. „Какво точно може да реши този съвет, новите кандидатури се предлагат от премиера и се гласуват в Народното събрание“, попита той.

„Не виждам смисъл от съвета, ако не изчистим въпроса – може ли един вицепремиер да каже, че премиерът е диктатор и руши държавността и нито един министър от целия състав да не стане и да каже, че не е вярно. Значи са съгласни – тогава всички 19 министри да си ходят, тъй като са измъчвани от диктатура“, каза още Сидеров.

Днес коалиционният съвет между ГЕРБ и „Обединени патриоти” обсъжда подадените три министерски оставки след тежката катастрофа край Своге.

„БЛИЦ“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ