Плевнелиев каза кога ще роди Деси Банова и отсече: Никога не съм имал офшорки и любовници!

Росен Плевнелиев Деси Банова

„Не търсим таблоидите, скромни сме, държим се за ръка“. Така президентът Росен Плевнелиев описа брака си с журналистката Деси Банова в ефира на bTV.

„Когато съм с една жена, съм с нея докрай. Въпреки че това е моят втори брак, аз съм в много добри отношения с бившата си жена. Децата също са добре. С Деси не налагаме нашия дневен ред на никой друг“, добави Плевнелиев.

„Желаем на всички в България здраве, щастие и успехи“, изцепи се още президентът, като не пропусна да се оправдае, че няма офшорки и е чист като сълза, въпреки че не беше попитан за такова нещо.

„Никога не съм имал офшорни сметки, никога не съм имал любовници. Всички трудности, пред които минах, останаха в миналото“.

На въпрос кога се очаква да стане баща отново Плевнелиев призна, че след около две седмици. Той отрече да има избрано име за наследника му и подчерта, че този избор е на майката.

„За мен името на детето едно свещено право на майката. Нека тя да го избере“, добави бившият държавен глава.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ