Томислав Дончев хвърли бомба: Борисов може да вземе главата на друг министър! С Цветанов сме доста различни

Томислав Дончев

„Оставките на министрите не означават обезателно признаване на вина. Те са поемане на политическа отговорност“, каза преди началото на коалиционния съвет вицепремиерът Томислав Дончев. Той уточни, че коалиционните партньори на ГЕРБ неведнъж са изразявали резерви към кадровото състояние в кабинета.

„Кабинетът е динамична среда. Този, който не се вписва, е номрално да си отиде“, коментира Дончев.

„С Цветанов сме различни хора. Нито изглеждаме, нито мислим еднакво. Важното е какво мисли премиерът“, каза Дончев по повод иснформациите за раминаване между Цветанов и Борисов пред Би Ти Ви. Той уточни обаче, че премиерът има право да поиска оставка и на друг министър.

Към момента Николина Ангелкова запазвала поста си. Той не се нае да коментира дали все пак Валери Симеонов има апетити към това министерско кресло.

„Държавата категорично не се управлява еднолично. Доказателство за това е фактът, че вицепремиер може да си позволи да обвинява премиера в еднолично управление“, поясни Дончев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ