Официално! От Нова тв разкриха каква ще бъде съдбата на Гала

Гала Стефан

От Нова тв официално разкриха каква ще е съдбата на Гала и дали наистина вече няма да е част от семейството на „На кафе“. От медията завъртяха поредна реклама на предаването, която повдигна завесата около участието на блондинката.

От началото на септември стана ясно, че ще има доста нови лица в сутрешния блок. Едно от тях е любимката от „Господари на ефира“ Ева Веселинова. Първоначално всички сметнаха, че тя ще е ко-водеща на мястото на Стефан, който според слуховете ще влезе във „ВИП Брадър“.

След мълчанието на Гала обаче и липсата на реклами с нейно участие за предстоящия сезон на „На кафе“, започна да се тиражира версията, че блондинката, която е емблема на предаването, е аут от шоуто, а продуцентите искат тотално да променят визията на формата.

Зрителите буквално се вдигнаха на бунт, заявявайки, че, ако Гала не е част от „На кафе“, то те няма да гледат въобще медиата през сутрешните часове. Вчера стана ясно обаче, че любимата на Стефан остава титулярна водеща. Репортерката от „Господари на ефира“ ще й помага.

Продуцентите хвърлиха и още една бомба – влизането на Кристина Патрашкова и Юлиан Константинов в предаването. Двамата най-вероятно ще влязат в ролята на ВИП коментатори на случващото се в Къщата на Големия брат. Очаква се към тях да се присъедини и чаровната Маги Сидерова.

Не е ясно обаче дали и бившата брадърка Зейнеб ще е част от „На кафе“. Присъствието й все още липсва от всички реклами и анонси за предстоящия сезон, но пък красавицата упорито рекламира старта на предаването, което навежда на мисълта, че Гала не е забравила за приятелката си и тя също ще има своя принос за печеленето на аудитория.

„БЛИЦ“За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ