От последните минути! Борисов реши съдбата на министрите в оставка! Ето кой ще заеме местата йм в парламента…

бойко борисов

Трите министерски оставки ще бъдат внесени в парламента в четвъртък. Имаме мнозинство да бъдат подкрепени и трите. Това каза в Министерски съвет премиерът Бойко Борисов след Коалиционен съвет ГЕРБ- „Обединени патриоти“.

„Не можем да кажем, че имат вина за съответната катастрофа, но и не можем да се направим, че нищо не се е случило“, обяви той. „Другият понеделник в 10.00 часа отново ще се съберем. Тъй като един от упреците е, че Коалиционният съвет не се събира редовно“, посочи Бойко Борисов.   „В споразумението пише, че назначаването на нови министри трябва да се съгласува“, уточни премиерът.

„Радостно за мен е, че всички колеги дават добра оценка за министрите и за свършеното от тях“, заяви Бойко Борисов. „Колкото и да е широка фразата политическа отговорност – тя трябва да се понесе“, каза още той.  Премиерът обяви и новите министри.

Главният секретар на МВР поема вътрешното министерство, зам.-министърът на икономиката Александър Манолев застава начело на транспортното министерство, а депутатката Петя Аврамова от ГЕРБ застава на кормилото на регионалното ведомство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ