Румен Радев с първи коментар за решението на Борисов за смяната на министрите! Ще сменяме ли кабинета?

7086e514aee0f22283d8ea426016e995_L

„Към момента предсрочни избори няма да доведат до нов изборен резултат, до излъчване на ново мнозинство”, заяви президентът Румен Радев пред журналисти в Шумен, предаде bTV.

Той добави, че самите социолози не предвиждат нова констатация и устойчива алтернатива. „Моят призив е към политическите партии – всички да се обърнат към проблемите на българите.

Призовах и правителството – към своите отговорности”, коментира още Радев. По думите му в момента правителство тиражира серийни скандали и интриги, за да очерни опонентите си.

По повод коалиционния съвет днес, след който премиерът Бойко Борисов обяви имената на тримата кандидат-министри, Радев коментира, че решението е лично на премиера.

„За мен е важен крайният резултат, стига той да не се бави много и да занимават само с проблемите на властта”, каза Радев. По повод гостуването на президента Росен Плевнелиев в предаването „Тази сутрин”, Радев заяви, че трябва да се пази авторитета на бившия президент, „дори когато самият той не знае как да си го опази”.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ