Извънредно! Младен Маринов с ексклузивен коментар след назначението му за вътрешен министър!

Младен Маринов

Министърът на вътрешните работи в оставка Валентин Радев одобри предложението постът му да бъде поет от главният секретар на МВР Младен Маринов. „Аз не съм жертва, аз  съм част от един екип“, заяви Валентин Радев пред журналисти.

„Този, който води екипа е премиерът. Той решава какво прави. Ние, както  с другите колеги направихме това, което трябваше. Той взема решенията. Аз съм убеден, че решението е правилно. Облекчен съм дотолкова, доколкото е номиниран Младен Маринов, с когото работихме прекрасно. Това е някакво продължение на това, което сме правили“.

Главният секретар Младен Маринов коментира номинацията за министерското място: „Това го приемам като оценка за дейността на професионалния екип до момента. Досега съм работил в професионална среда, сега ще ми се наложи да се сблъскам с политически проблеми, но службата ме е научила да посрещам всякакви трудности и това, което зависи от мен, наистина ще направя всичко, за да оправдая доверието на премиера за мен“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ