От последните минути! Ужас разтърси Студентски град: Спешно евакуират блок заради пожар (ВИДЕО)

пожар

Пожар горя в жилищна сграда в Студентски град. Няма пострадали и ранени, един човек е бил евакуиран. Огънят най-вероятно е тръгнал от въздухопровода на ресторант, намиращ се на приземния етаж на постройката.

„Причината тепърва ще се изяснява, но към момента е установено, че става въпрос за запалени мазнини от непочистени филтри, като пожарът е обхванал покрива на сградата”, обясни шефът на Столичната пожарна Веселин Гетов.

В сградата е имало един човек, който е бил евакуиран. „Пристъпили сме към уведомяване на хората, които живеят на адреса, че в сградата е имало пожар. Няма да допуснем влизането на мародери в сградата, докато собствениците не се появят да си огледат жилищата”, обясни още Гетов.

По първоначална информация са засегнати около 4 апартамента, които се намират точно под ресторанта, но засега не е ясно кои от жилищата ще могат да бъдат обитаеми и в кои ще се наложи сериозен ремонт.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ