БСП с извънредна позиция за новите министри: Това е отчаян ход на ГЕРБ! Така си купуват още време…

БСП

Новите министри ще продължат досегашната вредна политика на правителството. Това се посочва в позиция на ПГ на „БСП за България“ и на Изпълнителното бюро на партията във връзка с кандидатурите за нови министри.

„Това е отчаян ход, с който управляващите се опитват да си купят време. Дори и да го получат, то ще бъде агония, до следващия конфликт в управляващата коалиция. „БСП за България“ ще гласува против тези кандидатури и остава на позиция за оставка на целия кабинет“, пише в позицията на БСП.

Премиерът Бойко Борисов съобщи, че трите министерски оставки ще бъдат внесени в парламента в четвъртък.  Премиерът обяви и новите министри.

Главният секретар на МВР Младен Маринов поема вътрешното министерство, зам.-министърът на икономиката Александър Манолев застава начело на транспортното министерство, а депутатката Петя Аврамова от ГЕРБ застава на кормилото на регионалното ведомство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ