Ужасяващо! Българин загина след ужасяващо меле в Унгария

полиция

Жестока катастрофа в Унгария е отнела живота на мъж, шофирал монтански камион, съобщава BulNews. Трагичният инцидент е станал вчера към 21 часа.

От полицията в Унгария съобщиха, че в района на Лайошмиже на магистрала М5 към Будапеща са катастрофирали монтански камион с регистрационен номер М1471ВХ и лек автомобил „Сузуки“. 41-годишният български гражданин пътувал с камион „Ивеко“ от Сегед към Будапеща. Мъжът е управлявал голямата машина в лявата лента и направил опит да се включи в движението по дясната. В този момент обаче камионът се сблъскал с японското возило.

Заради силния удар, шофьорът на камиона изхвръкнал от кабината и паднал на магистралата. Точно тогава от там минавал лек автомобил „Шкода“, който премазал българина.

Камионът обаче продължил да се движи по магистралата, като няколко пъти се блъснал в мантинелата, а след това се спрял в отводнителния канал. Сузукито също било навлязло в канавката.

По данни на унгарската полиция българинът е загубил живота си на място заради травми, несъвместими с живота. Униформените допълват, че 41-годишният мъж не си е бил поставил предпазен колан, което е можело да спаси живота му.

Шофьорът на японската кола също пострадал сериозно, като се наложило пожарникари да режат ламарините на возилото, за да го извадят.

Причините за катастрофата още се разследват. От Министерството на външните работи на България все още нямат информация за трагичния инцидент.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ