Ексклузивно! Бойко Борисов с важна новина за доходите – ето с колко скачат от 1 януари!

бойко борисов

„Никога не е имало съпротива в коалицията. Това, че някой си изказва мнението е съвсем различно. Виждате как синхронизирано се говори от президенството и от БСП“, заяви във Варна след срещата си с волейболнине национали премиерът Бойко Борисов.

Премиерът коментира и смяната на министри, както и броженията в ГЕРБ, че не е нужно да се подават оставки. „На мен ми е най-мъчно, че ги сменям, отгледал съм ги от деца в партията – и Нанков, и Московски“, заяви Борисов.

За финансовото състояние на държавата, Борисов беше категоричен, че още от 1-ви януари 2019 година може да има увеличение с 10 процента на доходите. „Ако няма комунисти на власт, всичко ще ни е наред. Да са ми живи и здрави, да идват да гледат да волейбол и да се радват“, заяви Борисов.

По повод думите на президента Румен Радев, че няма нужда от предсрочни избори, Борисов заяви: „Той каза, че сега не е моментът за избори, но ако има една нова партия, това вече ще е друго. Хващайте нюансите“, допълни премиерът.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ