Лидерът на СДС Румен Христов с горещ коментар: Водят ли разговори с Валери Симеонов за сваляне на правителството?

Румен Христов

Не коментирам изказването на Волен Сидеров и не съм разговарял с Валери Симеонов.

Това заяви лидерът на СДС Румен Христов отговаряйки на въпрос дали с НФСБ водят тайни разговори за сваляне на правителството.

Припомняме, вчера лидерът на „Атака“ Волен Сидеров заяви, че срещу премиера Борисов има заговор, като целта му е дестабилизация на страната и предсрочни избори. Христов отправи критики към сегашното управление за липсата на десни политики и добави, че СДС са истинското дясно.

Днес СДС предостави на Държавна агенция „Архиви“ архива на партията за съхранение и дигитализиране. Румен Христов обяви, че СДС е партия, която твори история. От гледна точка на това, което е запазено, архивът е много голям. Обработеният архив обхваща периода 1989-2009 година и ще стане обществено достояние, каза още председателят на СДС.

От своя страна председателят на Държавна агенция „Архиви“ доц. д-р Михаил Груев посочи, че от години се водят преговори за архива на СДС, който като извор за съвременната българска история е безценен. Този масив променя сериозно състоянието на изборния архив за българския преход, добави доц. Груев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ