Бял Мерцедес преследва столичани в живота! Този лъскав автомобил подлуди всички…(СНИМКА)

Невски

Бял „Мерцедес“, кръстосващ софийските улици, стана повод за дълги и цветисти коментари в социалните мрежи. Снимката на лъскавото возило обикаля Фейсбук, а после стана ясно, че столичани многократно са го засичали и са въздишали по него.

Причината за това е не само фактът, че колата е скъпа, а и ексцентричният регистрационен номер – Е ХХХХХХ. Собственикът очевидно може да си го позволи, което породи дискусията откъде има тези пари.

„Тоя дали крие ДДС?“, „Това е сигурно най-скъпото „Еххх“ което съм виждал“, „Познавам един такъв, номерът му е по-ценен от живота“, коментират във Фейсбук.

А една от потребителките разказва: „Миналата седмица карах през прохода Предела в посока Банско. Този автомобил се яви зад мен и ми направи впечатление номерът, а понеже съм предубедена – очаквах изненади по завоите, за да ме изпревари. Всъщност не създаде нито една рискова ситуация“.

Снимка: Булфото



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ