„Дейли Стар“ се изгаври с България и Слънчака: Пълно е с проститутки, които примамват британските младежи…

Плаж

Ядрото на проститутките и сводниците в България се нарича Слънчев бряг, а цената за час секс с елитна компаньонка може да стигне и 100 евро. За това информира читателите си британското издание „Дейли Стар“ с унищожителна статия за летния туризъм в курорта ни.

Според вестника Слънчака е пълен с проститутки, като елитните момичета на повикване са почти толкова, колкото и по-евтините им колежки по храстите. „Курортът е с уникална крайбрежна плажна ивица от над пет километра, жестоки партита и нощни клубове, които побират над 2500 души всяка вечер. Популярен е с евтиното пиене, двоен ром с кола е под две лири (4,38 лв. – бел. ред.).

Но купонджийският курорт има и тъмна страна – огромен брой момичета за ескорт, които примамват британските младежи“, пише изданието. Според Daily Star освен обикновени жрици на Слънчака има и високоплатени проститутки, които търсят по-елитни клиенти. Такава е Тома, на 28 години, която се предлага чрез агенция в интернет. Красавицата продава „всичко специално, което искате да ви направя“ срещу 100 евро на час.

Проститутката приканва през нета скучаещите англичани, като задължително иска да се срещне с потенциалните клиенти в бар или тихо заведение. Предлага „масажи и нещо повече“, а снимките й в профила разказват повече от обясненията й. Но Тома също не крие много – „Обещавам, че ще бъдете в рая в моята компания“, споделя изкусителката, надупена към телефона си. Голите красавици на по-солени цени имат и изисквания, посочва изданието.

Сабрина, на 29 години, е категорична, че „отговарям само на учтиви и разумни съобщения“ и ако получи такива, „мога да дойда в хотела ви или вие да дойдете при мен и да ми кажете какво искате да ви направя“. Всички скъпоплатени проститутки са с отличен английски език. Отбелязва се още и не без самоирония, че напливът от жрици се дължи на пияните британци, които изпълват курорта всяко лято. Не всички клиенти обаче са в рая на Слънчака. От британското външно министерство признават пред изданието, че всяка година имат многобройни оплаквания от зажаднели за секс сънародници.

„Туристи са ставали жертви на надценки в стриптийз барове, били са бити, ако не платят. Затова избягвайте тъмни места, паркинги, места с храсти и дървета, включително и на плажа, тъй като там са повечето проститутки в Слънчев бряг“, пише още Daily Star.


One comment

  • Vladimir Pomakov

    11.09.2018 at 21:14

    Защо „се изгаври“? Нима това, което пише англ. вестник не е вярно?!? По време на „соца“ ( по който такова множество български дебили изпитват истинска носталгия) така наречените „гларуси“ сваляха германки, полякини, рускини, а вероятно чат-пат и някоя „западна“ туристка най-вече с доброто си „въоръжение“ в гащите и умението да правят хубав секс. Сега пък „гларуските“ са се пуснали в действие и радват шибаните британци. Важното е да се клати гората и да са на кеф гостите! За момента разбира се! После ще настъпят други времена, когато ценностите ще са други. Дай Боже да ги доживеем!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ