Джакпотът в играта „Тото 2 – 6 от 49“ се очаква да достигне 7 050 000 лева

TOTO_POP_UP_BANNER_JACKPOT_7000000_500X551

Професионалните футболни топки, с които се провежда първенството, са закупени със средства от Български спортен тотализатор

Емо Костадинов благодари на родното тото за подкрепата

33% от залога на всеки участник в игрите на СПОРТ ТОТО отиват директно за подкрепа на спорта в България

Джакпотът в играта „Тото 2 – 6 от 49“ се очаква да достигне 7 050 000 лева

След края на 7-ия кръг на Първа лига голмайсторите на първенството до момента са двама.

Това са Мауридес Роке от ЦСКА и Петър Атанасов от “Ботев” (Враца), които вкараха по пет гола. След тях в класацията се нарежда Станислав Костов от “Левски” с четири точни попадения. Футболната надпревара влиза в осмия си кръг само след два дни. На 14 септември ще играят отборите “Витоша” (Бистрица) срещу “Ботев” (Враца) и “Лудогорец” срещу “Верея”. Дали голмайсторите ще запазят титлите си, а “Левски” – първото място, предстои да разберем.

Отборите играят с професионални футболни топки, закупени със средства на Български спортен тотализатор. Това е част от партньорството с Български футболен съюз. Емил Костадинов, член на Изпълнителния комитет на БФС, благодари на БСТ за подкрепата. Той отбеляза, че осигурените топки са същите като тези, с които се провеждаха и мачовете на Мондиал 2018. Това е изключително важно за отборите. По този начин се осигуряват еднакви условия за футболистите, а запалянковците могат да се радват на по-качествена игра. Така футболните клубове вече играят и тренират с професионални топки, с които се играе и на световните първенства, допълни легендарният футболист.

„В името на феърплея и с подкрепата на Български спортен тотализатор, се роди идеята ни за сътрудничество. Благодарение на нея, нашите отбори от Първа лига играят с възможно най-високия стандарт топки”, каза Костадинов и допълни, че това сътрудничество ще се превърне в традиция, за да се радваме на качествен футбол и истински добра игра.

Български спортен тотализатор и Български футболен съюз създадоха и специална моментна лотарийна игра, предназначена за най-големите запалянковци. Това е играта „Фен зона“, която е изцяло на футболна тематика. С нея се играе като в истински мач и най-важното – радва феновете с печалби за над 36 000 000 лева. С участието си във “Фен зона”, всеки става съпричастен с каузата на Спортния тотализатор. Освен, че може да спечели привлекателни суми, реално подпомага българския спорт. 33% от залога в игрите на СПОРТ ТОТО отива директно за подкрепа на спорта в България и в частност на българския футбол.

Напомняме, че точно в игрите на Български спортен тотализатор е и най-големият постоянно нарастващ джакпот в страната. В „Тото 2 – 6 от 49“ натрупаната сума вече е главозамайващите 7 050 000 лева. Справка на сайта на СПОРТ ТОТО сочи, че общият размер на джакпотите в числовите игри е близо 10 835 000 лева.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ