Борисов попиля БСП след изказване на Нинова: Аз не съм на СПА като тях, а работя и го показвам!

Бойко Борисов Русия

Аз не съм на СПА като БСП, а работя – показваме какво сме направили, а не какво ще направим. Това каза министър-председателят Бойко Борисов, след като откри новата и модернизирана Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации в Бургас.

На въпрос как ще коментира изказванията на лидера на БСП Корнелия Нинова от днешния брифинг в село Бяла, Борисов отговори, че не е на СПА център като БСП, а работи, като открива училища, технологични паркове, зали. Не ме интересува какво казва Корнелия Нинова. Само да ѝ покажат снимките на г-жа Нинова и да не коментира. Снимките на технологичното училище, на технологичните паркове, на роботите, на децата – какво сме направили, а не какво ще направим, отбеляза премиерът Борисов, цитиран от „Фокус“.

От Бяла край Разлог лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че партията й предлага „разговор за бъдещето, а не партийна свада за настоящето, разговор за това какво следва след ГЕРБ и патриотите“. Парламентарната група на БСП „се пръсва“ из страната, а на семинар в Баня – известно със СПА хотелите си, червените са изработили конкретния график.

Министър-председателят откри днес новата и модернизирана Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации в Бургас. Преди това – във Варна, където посети националния отбор по волейбол, Борисов анонсира увеличение от 1 януари на заплатите в бюджетния сектор с 10%.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ