Какво се случва с „Шоуто на Слави“? Дългият започва чистка на екипа си…(Подробности)

Слави Трифонов

Чистка в екипа започва Слави Трифонов, твърдят негови приближени. Причина за това е, че шоуто на Дългия е завряно без публика в много малко студио. По разбираеми причини там не могат да се съберат всички, които досега се подвизаваха на сцената на шоуто.

За 18-те години на екран Трифонов е притежавал едно от най-големите студия в нюзрума на медията. Преди дни ръководството на телевизията съкрати и оряза неколкократно мащаба на студиото на Трифонов и го оставида води в пространство, наподобяващо тясна стаичка, дори на мазе.  Предаването бе открито само от 2 балерини, тъй като по обективни причини целият балет трудно би се разкършил из еднометровото пространство, пише „България Днес“.

„Добър вечер, уважаеми зрители – започна гологлавият. И продължи: – За съжаление трудно бих казал добър вечер и на вас, скъпи гости в студиото, защото нямам гости.“ Въпреки иронията, с която подходи към неуместната ситуация, Трифонов се окопити и с присъщ дух започна да разсъждава по актуалните теми и събития, касаещи страната. Нетипично студиото не бе осветено с ярки прожектори, а с приглушени светлини. По този начин по-трудно се забелязва малкият му размер.

Впечатление на много меломани на Дългия е, че голяма част от знаменития „Ку-ку бенд“ също не присъстваше. На работа бяха само 4-ма оттях. „Така ще сме, ще работим на смени явно, защото не можем да се съберем всички“, опита да се шегува Слави. Въпреки това тъгата и неудовлетвореността от смущаващо малкото му студио проличаха множество пъти.

Вечерта продължи със скечовете на Краси Радков, който не пропусна да се посмее на гърба на работодателя си. „А вие тук имате ли си тоалетна?“, започна комикът. Трифонов откликна ожесточено: „Не, стискаме, защото нямаме тоалетна“. Дългия не пропусна да отбележи, че интимността в студиото се усеща повече от обикновено. „Ако кихна, ще отнеса целия бенд, толкова сме си близки и интимни“, обяви шоуменът.  След като колегите му натъртиха, че използва студиото на Петя Дикова, Трифонов видимо изнервен предупреди, че ще започне да уволнява, ако подигравките продължат.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ