Рокади в БСП! Корнелия Нинова прави промени! Ето кой остава в историята и кой…

бсп

Рокади, освен в правителството, има и в БСП. След решението на Жельо Бойчев да напусне зам.-председателското място в групата на социалистите, на негово място Корнелия Нинова си избра нов човек. Като дясна ръка на лидерката ще застане Христо Проданов, избран за депутат от София.

Нинова е пипнала и други постове в партията и така БСП вече си има нов секретар. На мястото на народния представител от Пловдив и зам.-председател на комисията по бюджет и финанси Георги Търновалийски, за секретар бе избрана народният представител Ирена Анастасова от София.

На мястото на напусналия Спас Панчев, в Делегацията на парламентарната асамблея на НАТО е избран Петър Витанов. За заместващ член в Парламентарната делегация в Парламентарната асамблея на съвета на Европа на мястото на Петър Витанов, бе избран Явор Божанков.

Припомняме, че Жельо Бойчев реши да се откаже не само от постовете си в партията, но и от политиката и да се отдаде на бизнеса си. Според запознати обаче, той не бил съгласен с похватите на Нинова в партията и едноличните й решения, предаде ПИК.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ