Вежди Рашидов побесня заради гаврата с Цветана Манева: Оставете я намира! Свещено право е да избере какво да играе…

Вежди Рашидов

„Цветана Манева е велика българска актриса, оставете я на мира! Не е работа на никой да казва каква роля трябва да играе тя. Това вече е нахалство! Не е честно спрямо нея – коментира за ПИК и „Ретро“ Вежди Рашидов нестихващите атаки и хули срещу актрисата в социалните мрежи, след като тя се появи в клип на Азис. – Манева е актриса и може да играе всякакви роли. Как някой ще се занимава с живота на една голяма актриса?!

Второ, кой закон забранява Азис да пее. Аз не слушам чалга, не е моята музика. Но няма закон, който да я забранява. Изборът е личен. А Манева има свещеното право да избира какво да играе, това и е професията. И никой не може да я съди.

Аз не разбирам вече какво се случва…!”.

На въпрос не го ли притеснява фактът, че творци и  интелектуалци обивняват Манева, че така легитимирала чалгата, депутатът заяви: „Кои интелектуалци и творци коментират Манева? Тези, които са световно известни до Драгоман? Всичките са с „Оскари”, със „Сезари”. Какво да ви кажа – объркан съм много за българската интелигенция. Манева участвала в клип на чалга певец. А по-добре ли е да участва в нечалгата на някой бездарник. Оставете актрисите на мира.

Харесвам Цветана и то във всяка нейна роля. Ако тя играе някаква роля лошо, няма да я гледаме, ще се разсърдим, дето се казва. Но случаят не е такъв. Кой е казал, че може да играе тук, а там-не. Какъв е тоя комунизъм! Навремето на нас ни забраняваха в църкви да влизаме, в джамии да ходим. Е, извинявайте, ама малко минаваме границите.

Фейсбук ли ще казва какво да прави Манева? Кои са тези хора? Те са никои. Как никой говори нещо за Някой. Не може нищото да казва нещото как ще го живеем този живот.

Същото се получи и с Антон Дончев. Кой забранява на Антон Дончев да си изкарва заплата от труда си, от съветите си?! Значи грантаджиите могат да получават пари от „Америка за България”, Антон Дончев не може да изкарва с мъдростта си пари от една частна фирма. Защо да не може? Кой му забранява да работи?!

Мисля, че ние отиваме към едно време, когато някой ни казваше как да живеем. Това не е свобода, това е диктат върху свободата.

Не е честно! Не е честно всеки ден да омърсяваме по една велика личност! Време е да спре тази война”, завърши с болка Вежди Рашидов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ