Шок! Поп певицата Дара и пеещият поет Папи Ханс се разделиха (Подробности)

дара папи

Поп певицата Дара и пеещият поет Константин Трендафилов–Папи Ханс, вече не са двойка

Повече от месец изпълнителката и гаджето й са разделени, но тя си призна това, едва след влизането му във „ВИП Брадър”.

Самият музикант хвърли бомбата, че влиза в къщата без гадже. Това шашна феновете, които виждаха с очите си колко са влюбени двамата.

Връзката ни приключи преди месец. Запазихме това за нас си, не е нужно всеки да знае всичко. Не смятах за нужно да давам информация, след като много хора мислеха връзката ни за пиар стратегия.

Може да сте ни видели някъде заедно миналата седмица, може да ни видите заедно и след излизането от къщата. Имаме прекрасни приятелски отношения и тона няма да се промени. Няма драма–стискам ти палци за успех. Обичам те”, каза Дара по повод на Папи.

„Никога не съм се запознавала с Дара, виждала съм я по телевизията, но синът ми никога не я е водил у дома, сподели и майката на Папи Ханс, поетесата Кристин Димитрова, пише „България днес”.

Имаме нещо като семейна традиция — всяка неделя цялата фамилия се събира, за да се видим. Константин така и не е водил Дара, за да ни запознае”, допълни Димитрова.

Тя е много горда, че синът й тръгва по нейния път и развива таланта си на поет. Но е категорична, че няма пръст в това. „Константин се занимава с много неща–реклама, писане, музика, шоубизнес… Работи минимум десет часа на ден, истински работохолик е”, допълва още тя.

За него знам едно нещо със сигурност–с каквото и да се захване, не го прави за пари и слава, а за да се забавлява. Неговата душа е голяма – винаги търси радост, с която да прави нещата”, споделя още Кристин Димитрова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ