Подкрепа за спорта и джакпот от над 7 000 000 лева осигурява родното тото

Sfera_Marina

– С участието си в игрите на тотото правим спорта в България възможен

– Български спортен тотализатор е единственият държавен хазартен оператор, който отделя 33% от постъпленията си за българския спорт и спортните федерации

Цяло лято екипите на СПОРТ ТОТО обикаляха страната, за да стиснат ръката на всеки един от печелившите в игрите. В чест на късметлиите бяха организирани специални събития в цяла България. Екипът на тотото беше в Ботевград, Русе, Севлиево, Стара Загора, Пловдив, Несебър, Елхово и много други градове. На своеобразното СПОРТ ТОТО турне бяха раздадени много нови автомобили и парични печалби. Но един от гвоздеите на програмата носеше отпечатък от миналото. За да припомнят големите ни спортни успехи, станали поводи за национална гордост, от БСТ дадоха възможност на посетителите да завъртят най-старата тото сфера. Най-възрастните тото почитатели с умилиение си спомняха как започна всичко преди 61 години. С тази сфера са правени първите тегления на тиражите на СПОРТ ТОТО. Те са се е случвали на живо, пред всички посетители по стадиони и спортни събития още от далечната 1957 г.

Оттогава досега Български спортен тотализатор продължава да изпълва всеки ден със смисъл чрез своята кауза в подкрепа на спорта. Тотото е единственият държавен хазартен оператор, който отделя 33% от своите постъпления за българския спорт и спортните федерации. По този начин всеки участник в игрите на родния тотализатор подкрепя младите таланти и прави спорта в страната възможен.

“Нашата мисия е изключително важна за нас и за България. Но също така за нас е важно да осигуряваме много забавление и приятни емоции за участниците в нашите игри”, коментират от тотото. В тази връзка те напомнят, че общата стойност на натрупаните суми в игрите се очаква да достигне 10 835 000лева. Най-големият постоянно нарастващ джакпот в страната се намира в играта „Тото 2 – 6 от 49“. За четвъртък изпепеляващата му сума ще достигне 7 050 000 лева. За следващите два тиража в играта „Тото 2 – 6 от 49“ ще има допълнителна печалба чисто нов автомобил, а в „Тото 2 – 5 от 35“ – бонус печалби по 5 000 лева. Днес можете да се превърнете в собственик на нов мощен лаптоп, при условие, че сте взели участие във фейсбук играта на тотото „Снимай домашния си любимец“.

Следващото теглене на голямият джакпот в размер на 7 050 000 лева ще е утре на 13 септември в ефира на БТВ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ