Ето го джипа, натъпкан с пари, в който са арестувани още трима от приближените на Арабаджиеви (СНИМКИ)

вълчо арабаджиев

В сив джип БМВ Х5 с пловдивска регистрация са пътували тримата арестувани при спецакцията в Бургас вчера. След операцията немското возило е запечатано и в момента се намира на паркинга на ОДМВР-Бургас.

Припомняме, че в хартиени пликове в БМВ-то бяха намерени 500 000 лв. Тримата пътници в джипа са арестувани за 24 часа. Посочената сума е открита в двама от тях, съобщава „Флагман“.

По-рано днес новината за акцията в Бургас беше съобщена в парламента от главния прокурор Сотир Цацаров, а тримата са част от групата на избягалия в чужбина и криещ се от родното правосъдие Ветко Арабаджиев.

Сред задържаните е и жена, която е управител на голямо търговско дружество. Пред разследващите тя обяснила, че абсолютно легално е изтеглила крупната сума от банков клон.

От Специализираната прокуратура съобщиха по-рано днес, че се разследва съпричаността на арестуваните в Бургас към евентуална престъпна дейност и участие в организирана престъпна група за усвояване на неследващ се ДДС. Срещу тях все още няма повдигнати обвинения.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ