Ексклузивно! Борисов заедно с френския посланик Льобедел откриха нов завод за… (ВИДЕО)

бойко борисов

Премиерът Бойко Борисов и френският посланик у нас Ерик Льобедел откриха нов завод за самолетни части край Пловдив.

Инвестицията е планирана със съдействието на Френско-българската търговска и индустриална камара. Заводът е част от компания със стогодишна история и ще произвежда компоненти за самолетната индустрия.

„Радвам се, че сте тук в България, където се открива нов завод за самолетни части. С това доказахме, че по-добре да сме партньори и най-добре с бизнеса се скрепява приятелството. Напоследък чуваме разни приказки от опозицията, а в същото време се откриват нови заводи, правят се нови инвестиции, а не тези от 2008 година които бяха в соларни паркове, бум в строителството, разпродаването на електроразпределителните дружества, Американските централи, търговските вериги, където капитала излиза от България. С това производство и тази инвестиция се прави БВП и ставаме независими от европейските фондове“, заяви премиерът Бойко Борисов при откриването на новия завод.

Откриване на завод за оборудване в самолетостроенето в Пловдив

Публикувахте от Бойко Борисов в Сряда, 12 септември 2018 г.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ