Цветанов потвърди за избягалия брат на депутата от БСП: Изчезнал от България с огромна сума!

Цветан Цветанов

Братът на депутата от БСП е напуснал страната с огромна сума пари за Чехия. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод случая брата на депутата от БСП Георги Стоилов – Илия Стоилов, който беше арестуван при спецакция в Русе.

„Братът на депутата от БСП иска да се укрие, започваме да си мислим дали депутатът от опозицията не му е съдействал това да се случи“, обяви той.

„Има промяна на мярката на брат на депутат от БСП, финансирал кампанията им за парламентарните избори. Говорим за конкретни факти, не слухове“, посочи Цветан Цветанов. „На вас ви изнася да се придържате към слухове, да хванете друга тема и да отвлечете вниманието от проблем“, коментира той към депутатите от БСП.

„Въпросният брат на депутат е обвинен за рекет, изнудване, побоища, участие в организирана престъпна група. Предстои гледането на мярката пред Апелативния специализиран съд“, обясни Цветанов.

„Искате да се скриете зад публикации, излезли в жълти вестници. Да бъдем обективни, да се придържаме към закона“, призова той.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ