Тежка катастрофа! Удар между ТИР и лек автомобил! Има пострадали…

Линейка

Двама души са пострадали при катастрофа между лек и товарен автомобил на път III-162 при км 43. Това съобщиха от ОДМВР – Враца.

Пътният инцидент е станал на 12 септември 2018 г. около 16.55 часа. Ударили са се товарен автомобил „Скания“ с естонска регистрация и полуремарке, управляван от мъж с инициали A. O. от Естония, и лек автомобил „Фолксваген Пасат“, управляван от 54-годишен мъж с инициали П. Г. от град Враца. От катастрофата са пострадали двамата мъже.

Шофьорът на лекия автомобил е с фрактура на 6 ребра, счупени прешлени и травма на гръден кош, като е настанен в МБАЛ „Христо Ботев“ – Враца без опасност за живота. Шофьорът на товарния автомобил е с контузия на гръден кош и счупени 5 ребра, като е настанен в МБАЛ „Христо Ботев“ – Враца без опасност за живота.

Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети, са в процес на изясняване.

Шофьорът на товарния автомобил е тестван за алкохол с техническо средство „Алкотест Дрегер“ 7510, като пробата е отрицателна. На водача на лекия автомобил е издаден талон за медицинско изследване.

Образувано е досъдебно производство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ