Извънредно: След разговор с Бойко Борисов, Манолев не иска да бъде министър!

Манолев

Искам от премиера номинацията ми за министър на транспорта да бъде оттеглена. Причината за това е координираната атака, която се провежда срещу мен от една определена група. Със скалъпени твърдения и без доказателства се опитват явно да блокират работата ми в министерство на транспорта. Ясно ми е че по този начин се атакувам не само аз, но и целият кабинет. Давам си сметка, че всички тези съшити твърдения нямат нищо общо с истината, напротив, има доказателства точно в обратната посока. Това заяви на извънреден брифинг номинираният за министър на транспорта Александър Манолев.

„Много въпроси си задавам, Сигурен съм, че и вие имате. Най-важният за мен е защо точно сега някой реши да съшива подобни твърдения, при положение, че аз съм заемал ръководни позиции и преди. Явно обаче някой се притеснява от реформите и политиката, която бих провеждал в Министерството на транспорта. Не мога да допусна да ме вкарат в обяснителен режим“, заяви Манолев.

„Днес имах открит мъжки разговор с премиера и вицепремиера Валери Симеонов. Получих над 6700 преференции. Срещал съм се с много хора по време на последните парламентарни избори. Явно е, че точно сега е моментът да се атакува. Разбирам каква щета се цели да се постигне с това и не мога да го допусна“, каза още той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ