Пак нагласено! Финалистите на „ВИП Брадър“ са разпределени? Ето кои ще се борят за победата…

вип брадър

Мъжки финал се очертава в женското царство на „ВИП Брадър” още от неговия старт. Съдейки по зрителското одобрение към момента. Ванко, Петко Димитров, Стефан на Гала и Веселин Плачков са съквартирантите с най-добри шансове да останат в шоуто до края му. Единствената жена, която би могла да се състезава с тяхната силна група, е моделката Розмари, пише „Уикенд“.

Актьорът Веселин Плачков стреля право в сърцата на дамите, като обяви във визитката си, че ако някой в къщата нападне жена, той ще бъде първият, който ще скочи да я защити. Още с влизането му в шоуто положителните коментари буквално заваляха – като се започне от външния му вид, мине се през поведението и се стигне до изказванията за половинката му Мариана Попова и неговото семейство.

Освен благ характер и приятна външност, той има още един коз за победа – очаква се, докато е в къщата, да стане баща на втората си дъщеря. Мариана Попова трябва да роди на 20 септември. Поводът със сигурност ще бъде отбелязан в шоуто и това ще донесе много точки в полза на младия баща. Единствената засега критика за него е във въпроса какво прави актьорът в предаването, докато жена му се готви да ражда? Самата Мариана Попова обаче побърза да го защити: „За детето трябва само любов и грижа! Аз съм добре и всичко е наред! Веси е прекрасен мъж!”, сподели тя директно на фен страницата на предаването.

Почти сигурен финалист е и Петко Димитров. Много зрителки го определят като „единственият мъж” в къщата. Той обаче е харесван и от мъжката аудитория, така че най-вероятно ще събере много точки в своя подкрепа. Продуцентите предвидливо са вкарали бизнесмена и неговата половинка Яна като отделни участници, независимо, че визитката им на старта бе обща. Хубавата танцьорка не може да се похвали с кой знае колко фенове, тъй като повечето жени ѝ завиждат, а мъжете я смятат за недостъпна. Съпругът ѝ за сметка на това има огромни шансове да остане в шоуто до края и така да изпълни целта на влизането си там – да си почине и от децата, и от работата си, а накрая – дори от жена си.

Стефан Николов, известен с прякора „Стефан Галин”, от доста време събира негативи заради трайно насаденото впечатление, че успехът му се дължи на неговата звездна половинка. Влизането във „ВИП Брадър” обаче му дава шанс да се „еманципира” от водещата на „На кафе”. Много зрителки се възхитиха от отношението му към Гала и обявиха, че това е истински мъж, който обича жена си като кралица. Ако успее да задържи това настроение в аудиторията, има всички шансове да затвори последен вратата на къщата.

На този мъжки фон единствената дама, която се разминава без негативни коментари, е полугерманката Розмари. Още с визитката си в риалитито тя накара много зрители да се влюбят в нея. Дори фактът, че е напълно непозната за аудиторията на шоуто, не дразни. Масовото мнение за момичето с майка от Казанлък и баща от Германия е, че е умна, естествено красива, непринудена, сладка и добре възпитана. Дори акцентът ѝ не притеснява никого, а ѝ придава още повече чар. Според някои зрители тя говори „по-добре от Нора Недкова”. Красавицата е приятна и забавна, но има и скрит коз. Розмари е дипломиран психолог, което със сигурност ще ѝ помогне в къщата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ