Демонстративните занятия за гасене на пожари, поводът е „Денят на пожарната безопасност“! (ГАЛЕРИЯ/СНИМКИ)

демонстративни занятия за гасене на пожари 16

Десетки родители и деца наблюдаваха демонстративните занятия за гасене на пожари в парка пред СУ „Димитър Талев“ е Пловдив. Поводът е Денят на пожарната безопасност, който огнеборците отбелязват на 14 септември.

Присъстващите станаха свидетели на реална ситуация, в която пожарникарите гасят пожар с наличната техника, както и използването на водна струя. Част от присъстващите се качиха в пожарния автомобил, за да видят какво е усещането от това да бъдеш зад волана на спасителната машина.

Децата показаха солидни знания за това как трябва да се реагира при критична ситуация и към кого трябва да се обърнат, когато трябва да спасят човешки живот. Междувременно служителите на пожарната подчертаха, че преди началото на новата учебна година са направени необходимите проверки за пожаробезопасност в училищата и няма установени нередности.

Демонстративни занятия за гасене на пожари пред гражданите по случай Седмицата на пожарната безопасност! (ГАЛЕРИЯ)За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ