Жената на Краси Радков заряза бебето едва 40 дни след раждането! Станислава нае денонощна гледачка и хукна по…

Краси Радков

Съпругата на Краси Радков е зарязала сина си само 40 дни след раждането, научи „Ретро“. Станислава се върнала към стария си ритъм на живот и вече дори поемала професионални вечерни изяви. Преди броени дни тя отново влязла в ролята на водеща на баровска сватба, на която пък мъжът ѝ бил нает да забавлява гостите с комедийните си скечове. Бебето било оставено в ръцете на детегледачка.

Съседи на семейство Радкови разкриват, че веднага след като синът им Теодор се появил на бял свят, майка му изпаднала в тежка следродилна депресия. Първото нещо, което Станислава направила, било да започне строга диета. От години тя поддържа анорексично слаба фигура и въпреки че по време на бременността наддала едва с 8 килограма, се чувствала изключително смачкана и не спирала да плаче пред огледалото.

От друга страна, хормоналният дисбаланс, който я застигнал, се отразил пагубно на отношенията ѝ с Краси. Комшиите им нонстоп ставали неволни свидетели на грозни скандали. Начинаещите родители, които се бориха да имат дете близо 17 години, непрекъснато си повишавали тон, нагрубявали се и дори хвърляли предмети един по друг. В разгара на свадите Станислава просто си хващала дамската чанта и напускала апартамента им в „Овча купел“. При едно от по-сериозните спречквания обаче натирила мъжа си.

„Видяхме как му е събрала багаж в едно сакче. Изгони го, викаше по него от терасата, а Краси не се прибра в апартамента цели 2 дни. Сигурно е нощувал при приятел“, разказват възмутени съседи. От драмите помежду им страдал най-много малкият Теодор. Затова комикът от Шоуто на Слави се принудил да потърси денонощна гледачка, на която да разчитат да се грижи съвестно за пеленачето. Услугата им струвала прескъпо, защото се редували две жени, които да хранят, къпят и повиват бебето, но нямали друг избор, защото родителите на Радков не доживели да видят внучето си, а роднините на Станислава не били непрекъснато на разположение. Близки до звездното семейство подозирали, че било възможно двамата да се разделят, дори след като се сдобиха с така желания наследник.

От години се носеха слухове за раздели между чепатата Стаси и Красимир, за нежеланието на булката да роди дете – също. Те чакаха цели 17 години, защото блондинката все отлагаше и бе посветена на кариерата си като актриса, която така и не успя да пробие въпреки силните връзки на съпруга си. Както писахме, двойката се сдоби с потомство след инвитро процедура.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ