Уикенд с Mood for Food Street Festival в Пловдив! (ГАЛЕРИЯ/СНИМКИ)

Mood for Food Street Festival в Пловдив 02

Идеята за уикенд тази седмица ще бъде малко по-различна. Дестинацията ще бъде Пловдив, но няма да се спираме на забележителности в града или около него. Ще се фокусираме на едно-единствено нещо – на един фестивал.

Mood for Food Street Festival ще се проведе за първи път в града под тепетата между 14-16 септември. Разположението на Пловдив на картата на България пък го прави идеален за еднодневно посещение, а при желание и за повече време.

Фестивалът

Организаторите смятат, че събитието ще ни предложи храна, която ще задоволи всичките ни сетива. Ето защо програмата включва опитване на всякакъв вид храна, крафт бира, редки вина, музикална сцена, програма за деца и какво ли още не.

На площад Централен в Пловдив ще има и открити лекции на кулинари, които ще се опитат да ни предат частица от опита си. Тук ще са шеф Радостин Кирязов, шеф Павел Павлов, шеф Владимир Тодорв и Кольо Минчев от MasterChef.

Как се прави кулинарно предаване и какво прави един десерт необикновен

Тук ще са и хората от фермата за люти чушки Chilli Hills и от Ракия Шоп. Храната на колела пък ще бъде представена от експертите в храната на колела Nomad Burger, Манджа ван, BBQ Brothers, Rolling Dogs, Nomad Barmans и други.

Освен да консумираме и да наблюдаваме как се приготвя храната, Mood for Food Street Festival ще ни помогне и да научим нещо повече с лекциите на теми като „Храната като превенция“ и „Как да запазим себе си“.

И понеже положението ще бъде „три дни яли, пили и се веселили“, за веселието грижа ще имат група „Остава“, DJ SKILL и DJ Shaker Maker.

Mood for Food Street Festival е в Пловдив между 14-16 септември.

Mood for Food Street Festival в Пловдив! (ГАЛЕРИЯ)


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ