ГОРЕЩО! Бойко Борисов лично поканен от Тръмп за среща в САЩ!

бойко борисов

Премиерът Бойко Борисов ще се види с Доналд Тръмп в Ню Йорк на 24 септември в рамките на събитие, организирано от американския президент. Това ще е първата среща на двамата държавници, съобщава „Епицентър“, цитирайки началника на кабинета на министър-председателя Румяна Бъчварова, а от Министерски съвет потвърдиха информацията. Доналд Тръмп и Бойко Борисов ще се видят по време на срещата на високо равнище.

„Глобален призив за действие за справяне със световния проблем с наркотиците“, организирана от президента на САЩ. Както е известно премиерът ще води тази година българската делегация на 73-ото Общо събрание на ООН в Ню Йорк. От кабинета съобщиха още, че българският премиер е получил лична покана от администрацията на Тръмп за събитието, организирано от американския президент. България ще е един от съдомакините на срещата на високо равнище „Глобален призив за действие за справяне със световния проблем с наркотиците“.

Министър-председателят заминава за Ню Йорк на 23 септември, а на 28-ми е речта му пред Общото събрание на ООН.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ