Адв. Марин Марковски изригна жестоко: Вече не е война по пътищата, а… клане!

марковски

Проблемът не е, че имаме хора, които карат без книжки, а че наказанията са им малко. Не всички могат да си платят глобите, които се налагат. Трябва да има алтернатива на глобата, друг вид наказание. Това заяви Бившият шеф на КАТ Алекси Стратиев в предаването „Събуди се“ по Нова телевизия.

„Законът има перспектива да се промени. Пътната полиция бърка в това, че трябва да има технически средства на пътните възли, а не полицаи на смяна“, каза още той.

„Законите трябва да станат по-строги и значително да се увеличат санкциите, няма друг начин. Ако сте били шофьор, но сте с отнета книжка и ви хванат да шофирате, може и да лежите в затвора, но ако никога не сте имали законът предвижда само глоба“, заяви Адвокат Марин Марковски.

„Вече не е война по пътищата, а клане. Законът е категоричен, че ако някой бъде блъснат на пътя, не е умишлено убийство“, завърши адв. Марковски.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ