Позор! Загорели тийнейджъри се награбиха на улицата (Шокираща СНИМКА)

Община Бургас

На потресаваща гледка се натъкнаха днес жителите на най-големия бургаски комплекс – „Меден рудник“. Двама загорели тийнейджъри се грабнаха не къде да е, а на улицата, посред бял ден, пише Флагман.бг.

Случаят нямаше да бъде толкова шокиращ, ако ставаше въпрос за по-безобидно натискане. Двамата младежи без никакви задръжки и полуголи се задоволявали. Еротичната сцена се е разиграла в оживена част на комплекса – до блок 70 и пред погледите на минувачи.

Горещите кадри се разпространяват в групата на „Меден рудник“ във фейсбук от свидетел на любовната игра. Според живущите тийнейджърите са на около 14-15 години и това не е най-подходящото място за еротични игри.

„Младото поколение съвсем е деградирало. Положението съвсем излиза извън контрол. Акълът ми не побира как посред бял ден полуголи деца ще се задоволяват на оживено място, оттук минават и деца. Време е родителите да упражнят по-голям контрол върху децата си, преди да е станало късно“, коментирал пред изданието очевидец.

Други пък упрекват снимащия. Според тях не е нормално да бъдат публикувани лица на непълнолетни, въпреки неприличното им поведение.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ